Özel Yapım Dekoratif Boy Aynası Modelleri

Bir davete giderken hepimiz güzel giyinmeye çalışırız. En şık elbiselerimizi giyeriz.

Peki bu elbiselerimizi giydikten sonra kendimize nasıl boydan bakabiliriz; Böyle durumlar için yatak odalarımızı dekore ederken boy aynaları için yer ayırmalıyız. Günümüzde boy aynaları gardroplara monte edilmiş şekilde geliyor.

Boy aynası resimleri ve boy aynası modelleri

Ancak; sizce ayrı bir özel yapım boy aynasının yerini tutar mı bu ?

Biz evimize farklı bir hava katacak bütün tasarımları desteklemekteyiz.

Boy aynaları kendinizi daha güzel görebileceğiniz ve üzerine giydiğinizi her elbisede kendinizi ayna karşısında bulmanızı sağlayacak tasarımlardan bir tanesidir.

Bu yazımızda sizler için bir kaç tane boy aynası modelleri göstermek istedik.

Göreceğiniz tasarımlardan bir tanesini seçip yatak odanızın en güzel köşesine koyabilirsiniz.

koridor aynası modelleri – Koridor için 2017 Dekoratif Ayna modelleri hakkında bilgi vereceğim sizlere ayrıca aşağıda sizlere vereceğim şık örneklere modellere de bakabilirsiniz.

Bir eve girdiğimizde sizinde bildiğiniz üzere ilk uğradığımız yer koridordur. Bu nedenle de koridor dekorasyonları evin şıklığı için önemlidir. Koridor dekorasyonlarında genel anlamda ufak dekoratif, şık parçalar kullanılmaktadır. Bunlardan biri de koridor aynalarıdır. Koridor aynaları dekorasyonlarında en önemli noktaların başında gelmektedir. Koridor aynaları koridorumuza gerçekten de muhteşem bir hava ve şıklık katmaktadır. Ancak bunu yapabilmemiz için de koridorda kullanacağımız ayna modelini çok iyi seçmemiz gerekmektedir. Şık ve uygun bir ayna kullanmamız gerekmektedir. Ayna seçiminde ise en  dikkat edilmesi gereken nokta da aynanın duvar ile olan uyumudur. Çünkü aynamız duvar ile tam olarak bütünleşebilmelidir. Biz de  sizler için koridorda uygun olarak kullanabileceğiniz ayna modellerini araştırdık sunduk, birbirinden güzel şık dekoratif ayna modeli seçtik. Şimdi  koridorlarımıza gerçekten de muhteşem bir hava katabilecek  2017 için dekoratif ayna modelini inceleyelim.

Yatak Odası İçin Sade ve Güzel Aynalar

Yatak odası ile ilgili paylaşımlarımız dan biri olan yatak odası aynaları fotoğraf galerimizde sizlerde birden fazla çeşitli yatak aynalarını görebilirsiniz.

Güzel tasarımları ile gözleri alıkoyan tasarımlarda bu tür aynalar kullanarak yatak odanızı güzelleştirmek mevcut dur.

Dekorasyondan önce aynalar hayatımız için en önemli ihtiyaçlardan biri olarak gözüküyor özellikle ise bayanlar için en büyük ihtiyaçlardan birincisi olarak yer almaktadır makyaj olsun, saç yapımı olsun bu ve bunlar gibi bir çok işlem için ihtiyaç olmaktadır.

Fotoğraf galerisinde ise en iyi gardıroplarda uyum sağlamaktadır.

Bu aynalar uykudan kalktığımızda halimizi görmek için de, elbise denememiz için de yararlı olacaktır.

Dekoratif Ayna Resimleri ve  Modelleri

Günümüzde başta evler ve iş yerleri olmak üzere tüm mekanlarda dekorasyon ön plana çıkmaktadır. Modern ve estetik görünümlü eşyalar ile en güzel dekorasyon modelleri tercih edilmektedir. Söz konusu dekorasyonda aynaların yeri ve önemi büyüktür. Aynalar doğru şekilde kullanıldıkları zaman bulundukları mekanları harika görünümlere kavuşturmaktadır.

İnce, kalın, parlak, mat ve daha pek çok farklı çerçevelere sahip olan ayna modelleri ile özellikle salonlar çok zengin bir görünüme kavuşturulmaktadır.

Dekoratif ayna modelleri arasında modası hiç geçmeyen antika çerçeveli aynaları sıkça görmekteyiz . Evlerde oturma odalarında ya da evlerin vestiyer önlerinde bulunan bu tarz aynalar son derece şık ve göz alıcı durmaktadır.

Evinize geldiğinizde ya da misafirleriniz geldiği zaman onları çok şık bir şekilde karşılamanıza yardımcı olacaktır. Bu aynaların yanlarında canlı çiçekler ya da biblolar güzel kombinasyon oluşturmaktadır. Ya da aynaların üst kısmına yerleştireceğiniz tablolar sanatsal bir değer katacaktır.

Genç odalarında veya diğer odalarda Modern  ayna modelleri için sade veya ince çerçeveli modeller tercih edilebilir. Gençlerin sade ve gösterişli modelleri tercih ettiği  aynaların da sade olması şık durmaktadır.

Çocuk odalarında ise daha çok renkli çerçeveli ayna modelleri  ve değişik tasarımlarda kıpır kıpır ayna modelleri kullanılabilir.

İş yerleri için  dekoratif ayna modelleri incelendiği zaman odaların tasarımına göre seçilebilecek çok sayıda ayna modelleri göze çarpmaktadır.

Sanat üzerine kurulu iş yerleri için duvarlarda daha fazla yer kaplayan parçalı aynalar ön plana çıkmaktadır. Bunun yanı sıra gümüş çerçeveli aynalar da tercih edilebilir.

Dekoratif Kırılmaz Ayna Modelleri

Aynalar evin en gizemli bölümüdür. Kırılmayan Ayna Modelleri ve Modası konusu ile karşınızdayız.  Ayna evi yansıtır.

Bu yazımızda sizlere kırılmaz ayna modelleri ve dekoratif ayna modelleri resimlerini araştırdık.

Çok farklı soyut dekoratif ayna modelleri, aile temalı dekoratif ayna modelleri, müzik temalı dekoratif ayna modelleri vb. aynalar piyasada mevcuttur.

Hepsi birbirinden güzel olan ayna modellerini inceleyip salon için dekoratif ayna modelleri, mutfak için dekoratif ayna modelleri, banyo için dekoratif ayna modelleri veya genç odası dekoratif ayna modellerinden birini seçebilirsiniz.

Dekoratif Ayna Resimleri ve  Modelleri

Dekoratif Boy Aynası Modelleri Resimleri