Koridor Dekorasyonu Modelleri ve Fikirleri

Koridor bir evin en göze çarpan bölümlerindendir. Koridor dekorasyonu ne kadar olgun ve gösterişli olursa ev sıkıcı atmosferden o denli çabuk kurtulur.

Evdeki bütün bölümleri birbirine bağlayan koridorlardaki dekorasyon için farklı kurgular sunuyoruz

Koridor Dekorasyonu Nasıl Yapılmalı?

Mesela koridora atılacak bir dolap , bir kilim evin havasını oldukça etkili biçimde değiştirebilir.

Ama ülkemizde koridorlar genellikle geçiş yerleridir ve bu yüzden önemsenmezler.

Biz sitemizde ve merkezimizde bu algıyı değiştirmek için size fikirler sunuyoruz. Bu yaratıcı fikirlerden sadece birkaçını uygulayarak ev dekorasyonunuzun önemli bir aşamasını hayata geçirebilirsiniz.

Bir örnek verebiliriz. Mesela koridora aile fotoğraflarınızdan bir galeri yapabilirsiniz. Bu oldukça farklı olacaktır.

İŞTE BİR ÖRNEK DAHA

Koridor duvarlarında lambri düşüncesi de   oldukça şık bir uygulama. Son derece gösterişli ve şık “dekorasyon fikirleri”nden biri olan lambri aynı zamanda duvarlarınızı muhafaza etmenize de yardım edecektir. Bunu da unutmayın.

Koridor dekorasyon fikirleri genellikle Avupa menşelidir.

Koridor dekorasyon fikirleri size birbirinden özgün  ilham örnekleri verecek ve böylelikle evinizin sıkıcı atmosferini yıkacaksınız.

Koridor (Antre) Dekorasyon Örnekleri

Koridor Dekorasyonu pek dikkat etmediğimiz bir bölümdür. Ancak evi koridor gösteriyor.

Evimizde bir odadan diğerine geçerken en çok kullandığımız bölümdür koridorlar, koridorların daha ferah ve kullanışlı olmasına dikkat etmeliyiz.

Birçoğumuzun evinde koridorlarımız dardır ve bu yüzden dar koridor dekoru ederken biraz zorlanabiliriz. koridor renklerini Eğer beyaz ve açık gri gibi aydınlık ve doğal tonları tercih ederseniz, hem mekanın daha geniş görünmesini sağlamış oluruz hem de koridora açılan odaların renkleri ile çatışmasını önlemiş oluruz.

Evimizde misafirlerimizin ilk göreceği yerlerden olan koridorların duvarlarına sevdiklerimizle olan fotoğrafları çerçeveletip dekore edebiliriz yada kitap okumayı çok seven biriyseniz kitaplık için çok şık ve ideal bi yer olacaktır koridorumuzun her iki duvarını da kitaplık olarak değerlendirebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız görsellerde de bunu görüp koridorunuz için fikir sahibi olabilirsiniz.

Antreler aslında ev sahiplerinin pek dikkatini çekmez.

Genellikle antre rastgele dekore edilir ve evin diğer odalarından farklı bir dekorasyona sahiptir.

Antreleri aslında diğer odalar ile aynı tasarımda yapabilirsiniz fakat farklılık yaratmak daha hoş olacaktır.

Rastgele antre tasarlanması ise antrelere önem verilmediğinin göstergesi diyebiliriz.

Aslında antreler fazlasıyla önemlidir ve evinizin dekorasyonun göstergesi diyebiliriz.

Evinize misafirler geldiğinde antre fazlasıyla dikkat çekeceğinden dolayı kesinlikle Antre Dekorasyonunuza önem vermelisiniz.