Güzel ve Trend Salon Halısı Modelleri

Halı Modelleri ve Halı Modası

Evimizin en önemli parçalarından biri olan halılarla ilgili uzun zamandır yazı yazmamıştık. Evimize şöyle bir baktığımızda diğer odalara nazaran salonumuza daha çok özen gösteririz.

Evinizi güzelleştirmek için bir çok masraf ettiniz. Gerek mutfak gerekse banyo gibi birçok odayı yaptırdınız. Peki küçük şeyleri gözden kaçırmıyor musunuz? Üstünde gezdiğiniz halılar evinizin görselliğini ön plana çıkarmaz mı? Hangi insan neye bastığına bakmaz ki? Evinizin tam manasıyla güzelleşmesi için halı almanız kaçınılmazdır. Yaz için parke, kış için yün halılar sayesinde hastalıklardan sizi sıcağın sıkmasından kurtulacaksınız! Tek yapmanız gereken aşağıdaki resimleri inceleyerek beğendiğiniz bir tanesini sipariş vermek. Ayağınızın altına kadar halınız gelecektir. 🙂

Bir önceki yazılarımızı da takip ederseniz salonumuz için yazdığımız koltuk dekorasyonları ve köşe koltuk takımlarında da aynı özeni ve şıklığı aradığımızı göreceksiniz.

Çünkü sevdiklerimizle, evimize gelen misafirlerimizle en keyifli sohbetlerin yapılacağı yerdir salonlarımız. Açık renkleriyle salonumuzu daha geniş ve ferah gösteren bu halılar aynı zamanda evimizi modern bir hava katar.

Sizler için araştırdık ve İstikbal’in birbirinden şık ve modern halılarını bulduk.

Size de salonunuz için en uygun halıyı seçmek ve İstikbal mağazalarından almak kalıyor.

Salonlarınıza koyduğunuz halılar hepiniz için önemlidir. Bugün eminim ki %99 dan fazlamız salonlarındaki halılara dikkat ederler. Bu yazımızda size salonlarınız için modern salon halılarını göstereceğiz. Salonlarınızın size ve misafirlerinize güzel görünmesi için bu soyut desenli salon halılarından birini seçebilir ve salonunuza uygulatabilirsiniz.

Salon dekorasyonunun kraliçesi desenli halı modelleri, kaliteli halı modelleri ve trend halı modellerinden birini seçin.

Umuyoruz ki sizde En güzel Halı Modellerinden en az bizim kadar beğenirsiniz.

Hadi şimdi hep beraber modern salon halılarına bakalım;

Merhabalar bu gün sizlere Modern halı modelleri hakkında bilgi verip önerilerde bulunacağız.

Yaz aylarının da da gelmesi ile evlenecek çiftlerimiz, evinde dekorasyon ve  de tadilat çalışması yaptıracak hane sahiplerimiz olacaktır.

Müthiş bir telaş içersinde evime hangi halıyı almalıyım? Acaba koltuk takımıma yada perdelerime hangi renk ve desende halı daha ideal olur?

Soruları akıllarda yer etmeye başladı diye düşünüyorum.

Halı dekorasyonu ile alakalı bilhassa renk ahengi konusundaki aklınıza takılan bütün soruları yorum bölümünden bize iletebilirsiniz.

Dekorasyon’ da renk ahengi nası olmalıdır?  sorunuz amacıyla amacıyla alakalı yazımıza bakabilirsiniz.

Sizlere sunduğumuz Modern halı modelleri halılar sadece bir yer için değil farklı farklı alanlar içindir.

Disney halı modelleri ve Disney halı resimleri

Bebek odası dekorasyonu ve çocuk odası dekorasyonunun süsü ve olmazsa olmazı disney halı modelleridir. Disney kahramanlarının resimlerinin yer aldığı disney halı dekorasyonu için galerimiz bakın.

Disney halı modellerini tam boy görmek için lütfen resimlerin üzerine tıklayın. Sağ ve sol ok tuşları ile resimleri değiştirebilirsiniz.

Koridor için halı modelleri ve koridor dekorasyonu

Daha önce koridorlarımız için vestiyer önerilerinden bulmuştuk.Yavaş yavaş evlerimizin dekorasyon eksikliklerini tamamlamaya çalışıyoruz.

Koridor halısı resimleri ile karşınızdayız.  Aslında yolluk modelleri de denilen koridor halısı ile ilgili aşağıdaki yazılanları okuyunuz.

Veyahut şöyle düzenleyelim cümleyi; Yavaş yavaş evleriniz için dekorasyon önerilerimizi tamamlıyoruz. Daha önce konu olarak hiç değinmediğimiz bir noktaya değineceğiz bu yazımızda. Koridorlarınız için halı önerilerinde bulunacağız.

Evlerinize girdiğinizde ilk ayak bastığınız yer neresidir ? Tabi ki koridorlar. Koridorlarınızın dekorasyonu siz ve misafirleriniz için bu yüzden çok önemlidir.

Evlerinize girdiğiniz anda sizi hoş bir tasarım karşılıyorsa evinize geldiğiniz için yüzünüzde gülümsemeler yükselebilir. Veyahut misafirlerinizin yüzünde gülücükler yükselebilir.

Haliyle ile bu da sizi mutlu edecektir.

Koridorlarımızın halılarla süslenmesi büyük bir avantajdır bizim için. Halının olmadığı bir yer insanların büyük bir çoğunluğu için çıplak gibi görünebilir.

Bu yazımızı okuduktan sonra sizler için seçtiğimiz halı modellerinden bir tanesini hemen satın alabilirsiniz. Umarız sizin için seçtiğimiz koridor halı modellerini beğenirsiniz.