Evlenecek Çiftlere Salon Dekorasyonu Önerileri

• 3 kez görüntülendi.
Evlenecek Çiftlere Salon Dekorasyonu Önerileri

Yeni Evlenecekler İçin Salon Dekorasyonu Önerileri

Bu yazımızda sizlere salon dekorasyonu hakkında bir kaç görsel göstermek istedik.

Böylece kafanızda bir fikir oluşabilecek ve ne aradığınızı daha net bir şekilde bilebileceksiniz.

Peki neden salon dekorasyonu bu kadar önemli?

Evimizde en çok vakit geçirdiğimiz yeri düşünün; Salonlar olduğunu göreceksiniz.

Yeni evli bir çift olarak önce evininiz ardından salonunuzun rengarek olması mutluluğunuza mutluluk katacaktır.

Oturma odası günümüzün en önemli odalarından biridir.

Bu önem her ev için ise geçerlidir örneğin bir villa, bir saray veya bir ev hiç fark etmeksizin her türlü evde sabit kurallar bulunmaktadır.

Bu sabit kuralları ise aşağıdaki fotoğraf galerisinde görebilirsiniz görmüş olduğunuz fotoğraf galerisinde oturma odası dekorasyon örneklerini göreceksiniz.

Bu fotoğrafları incelerseniz eğer sadelik kullanılmış gözü almayan tasarımlar, sade renkler kullanılarak hoş bir hava katılmış birbirinden farklı evlerde, birbirinden farklı oturma odası dekorasyon örneklerini bu fotoğraf galerisinde görebilirsiniz ve kendinize göre o fotoğraflardan esinlenerek güzel ve hoş bir ortam yaratabilir ister kendi rahatlığınız isterseniz de misafirleriniz için bu dekorasyonları kullanmanızı sizlere kesinlikle önerebiliriz.

Rahat ve İç Açıcı Salon Dekorasyonu Önerileri

Salonlar evlerimiz için her zaman önemlidir. Salonunuza girdiğiniz zaman salonunuzun ferahlatıcı havası içinizi açacaktır.

Eğer salonunuz boğuk bir tasarım içeriyorsa sizinde içiniz boğulacaktır ve gününüz kötü geçecektir.

İyi tasarlanmış bir ev sizin ve ailenizi eve bağlayabilir ve evde geçireceğiniz keyifli saatleri arttırabilir.

Salonlarınızı dekore ederken diğer odalarınızın dekorasyonuna da dikkat etmeniz gerekmektedir.

Modern mimar olarak bizim yorumumuzu duymak isterseniz;

Eğer salonunuzun ferah bir hal almasını istiyorsanız beyaz ağırlıklı bir salon tercih etmelisiniz.

Beyaz ev hanımları tarafından çabuk kirleneceği gerekçesi ile ev dekorasyonunda kullanılan renkler arasında değildir.

Ancak beyaz ağırlıklı salon dekorasyonu size pozitif bir hava katacaktır ve evinizi huzur ile dolduracaktır.

Bu yazımızda sizler için bir kaç adet ferahlatıcı salon önerileri seçtik.

Umarız aşağıdaki fotoğraflardan birini beğenir ve salonunuzda uygulamak istersiniz.

Yeni Çiftlerin Salon dekorasyonu Nasıl olmalıdır?

Dikkat çekici ve rahat bir salon tasarlamak istiyorsanız ilgi etmeniz gereken birtakım şeyler vardır.

İlk olarak; güzel bir salon dekorasyonu amacıyla altın kural doğru eşya seçimi ve bu eşyaların düzgün yerleştirilmesidir.

Eğer salon mobilyalarını sahip olunan alanınıza göre seçmez ve iyi bir şekilde yerleştiremezseniz, salonlarınız size dağınık gelir ve ruhunuz sıkılır.

• Ayrıca salon mobilyaları yada başka eşyaları yalnızca ebat yönünden değil, ev ortamında renk ahengi konusu ile ilgili bulunacakları konuma göre de değerlendirmek gerekir. Bu yönden eviniz amacıyla doğru renk ve ebatlarda mobilyalar tercih ederek ve bunları düzgün bir şekilde yerleştirerek ufak salonları bile ilgi çekici ve ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz.
  • Eşyaları yerleştirmeden evvelce  de duvar renklerinizi özenle seçin.
  • Salon dekorasyonu amacıyla renk seçiminde mekânın sahip olduğu, metrekare cinsinden alanın baz alınması gerekir. Büyük bir salonda pek renk sınırlaması olmasada, çok koyu tonlar ile ortamı boğmamakta fayda vardır. Asıl sınırlılık ufak salon sahipleri amacıyladir. Çünkü; ufak bir mekanda mor, mavi, yeşil gibi koyu bir renk tonları tercih etmek, odayı olmasından da ufak gösterir ve oda içersin de de bunaltıcı bir hava yaratır. Bunları öneme alarak renk seçimini yapmanız durumunda, evinizdeki ferahlığı hissedeceksiniz.
  • Benim salon dekorasyonu amacıyla duvar rengi önerilerilerim; çakıl taşı ve fil dişi rengi, lila, pudra pembesi, buzul yeşili ve de cam göbeği olacak. Bu renkler bilhassa beyaz mobilyalar ile mekana çok şık bir hava katacaktır. Duvarları çakıl taşı yapmanız durumunda pudra pembesi, cam göbeği ve bayaz rengi mobilyalar ile başka eşyalar üstünde kullanarak renk ahengini de sağlayabilirsiniz.
  • Lila , buzul yeşilinin dinlendiriciliğinden  de yararlanmayı sakın ihmal etmeyin. Salon dekorasyonunda önemli, olan renkli kapı ve de pencereler ile istediğiniz renkleri mekânı boğmadan da kullanabilir ve de mekâna renk katabilirsiniz.
  • Aşağıdaki örnekte de her şey çok renkli olduğunadan mekan biraz boğucu olmuş  ama bizim dikkat etmemiz gereken ise renkli kapı ve de pencereler.

Evet lafı uzatmadan tasarımlarımıza geçiyoruz; 🙂

Salon Dekorasyonu Modelleri ve Modası Resimleri Galerisi