En Güzel Perde Modelleri ve Perde Resimleri

• En Güzel Perde Modelleri ve Perde Resimleri için yorumlar kapalı
  • 26 kez görüntülendi.
En Güzel Perde Modelleri ve Perde Resimleri

Evimizi dekore ederken her ayrıntıya tek tek dikkat eder ve özen gösteririz.

Aynı hassasiyeti perdeler içinde uygularız. Birçoğumuz perde konusunda cesaretli olamıyor maalesef beyaz tonda bir tül perde ve onu tamamlayan fon perdeler. Ancak seçeceğiniz perde modelleri ile evlerimize adeta bahar havası gelecek.

Desenli tül perde modelleri ve ona eşlik edecek renkli fon perdeleri size bahar havası katacak.

Özellikle salonlarımızda kullandığımız perdelerde kış renkleri perde modelleri çok kullanıyoruz bu salonumuza da ağır bir hava katıyor.

Ancak karbeyaz tül perdesi ve gökyüzü mavisi fon perdesini salonunuzda hayal edin.

Evinizi güzelleştirmek için birbirinden güzel mobilyalar halılar aldınız.

Odalar yaptırdınız. Bunların tek sebebi eviniz güzel olsun, geldiğinizde güzel bir ev sizi karşılasın diye. Peki evinizi dışarıdan ve içeriden gösteren önemli bir şeyi unutmadınız mı? Evet, perde. Perde evinizi hem içeriden hem dışarıdan gösterir.

Alacağınız perde sayesinde dışarıdan bakıldığında evinizde güzel gözükecektir.

İçeriden baktığınızda ise gözünüze ilk çarpacaklardan biri perde değil de nedir? Evinizin görüntüsünü güzelleştirmek için sizlere perdeler bulduk. Birbirinden güzel hepsi. Sizde içlerinden birini seçip neden evinize almayasınız ki?

Gerçekten de iç açıcı öyle değil mi?

Bu yazımda sizler için hazırladığım perde modellerini göstereceğim.

Tabi bütün perde modellerimiz renkli değil sadelikten yana lan okuyucularımızı da düşündüm ve sizler için derlediğim görseller aşağıdadır bakabilirsiniz 🙂

Perde Modası ve Perde Modelleri

Pencereler çoğunlukla evin mimari çizgisiyle ilişkilenerek farklı boyut ve formlarda karşımıza çıkar. İç mekanların en doğal odak noktaları olan pencerelerin nasıl dekore edildikleri ise odanın karakteri, atmosferi ve tarzı hakkında önemli ipuçları verir.

Büzgülü tüllerden storlara, fon perdelerden jaluziye kadar pencere giydirmenin sonsuz seçeneği var.

Bütçeniz veya zevkiniz ne olursa olsun, doğru perde seçimi yapabilmeniz için kendinize uygun öneriler bulabileceğiniz bir çalışma hazırladık sizler için;

Genç Odası Perde Modelleri

Gençlerin odalarında neredeyse vitrin görevi üstlenen ve pencerelerin önünü süsleyen oldukça canlı ve zarif tasarlanan genç odası perdeleri, günümüzde oldukça ilginç tarzlarda gençlerin beğenisine sunuluyor.

Her yaşa uygun modelleri üretilen genç odası perdeleri özgün ve hareketli işlenen tasarımlarıyla gençlere perdelerini yenilemeleri için fırsatlar sunuyor.

Her çeşit genç odası takımı için değişik renk ve dokuda üretilen bu perdeler farklı modelleriyle olduğu gibi her keseye uygun olan fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir.

Genç kızların ve genç erkeklerin beğenilerine göre onlarca değişik model bulabilecekleri genç odası perdeleri, en az mobilyaların seçimi kadar önemlidir. Dolayısı ile genç odası perdelerinde seçim en az mobilya seçimi kadar önemlidir.

Pencerelerin şekli balon perdeye uygun yapıdaysa, bu çeşit perdeler odalarda farklılık yaratacaktır.

Buna karar verirken, odanın dış manzarasının ve güneşin içeriye vuruş açısının da önemli bir etken olduğu unutulmamalıdır.

Çünkü bu tarz perdelerin, modellerini tam anlamıyla gösterebilmesi için göz seviyesine kadar toplanması gerekecektir.

Mor fon perdenin içinde çok koyu yeşil organze çok yerinde bir seçim olabilir.

Ama bunun odaya biraz da olsa kasvet katabileceğini de göz önüne almak gerekir.

Büyük pencerelere has perdeler de dekorasyonda dikkat çeker.

Ayrıca üzerinde çeşitli desenleri ile genç odası perde modelleri de kullanılabilir.

Odadaki mobilyalarla uyum sağlaması amaçlanan ve renklerin birbiriyle uyum sağlayacağı genç odası perdelerinden istenilen, çocuğun odasına, cinsiyetine uygun olarak seçilebilir.

En Güzel Kullanışlı Salon Perde Modelleri

Tüller, mutlaka bembeyaz ve uçuş uçuş olmalıdır. Bu oturma odanızı daha ferah ve daha geniş gösterecektir. Halı çok renkli olursa perdelerde tek bir renk tercih etmelisiniz. Bu renk koltuklarının tonlarında olmamalıdır. Deseni düz ya da içinde en fazla iki renk içeren geometrik desenli bir model olabilir.  Halının renklerinde renkli bir model seçerseniz, çok büyük bir dekorasyon hatasını yapmış olursunuz. Bu seçim ile odayı olduğundan daha dar ve karanlık göstermiş olursunuz.

Avizenizi halının renklerinde seçebilirsiniz. Bu güzel bir uyum olacaktır ve perdenizin sade görüntüsünü ön plana çıkartacaktır. Oturma odasında perdeler çok önemli yer tutmaktadır.

Kırlentleri ve aksesuarları renkli tercih etmelisiniz. Bu odaya istediğiniz renkli havayı vermek için güzel bir yaklaşım olabilir. Halınızı, koltuk takımınızı değiştirmeden kırlentler ve perdeler ile odanıza istediğiniz canlılığı kazandırabilirsiniz.

Perdenin güneşle ilgili sorununu bitirmek için ilk başta kırmızı bir stor perde kullanmalısınız. Onun üstüne kesinlikle kırmızı olan bir organizenin üstüne turuncu ya da güzel renkler içeren çizgili veya efektli tüller kullanmak iyi olacaktır. Unutulmaması gereken bir başka konu da; pencereniz eğer küçük ise çok fazla simetrik modeller yerine daha az muntazam ve daha dağınık modeller kullanılması tercih edilmelidir. Bu da içeriye ayrı bir tarz katacaktır. Onun haricinde bu tarzda tüllerin yere kadar oluşu yerlerde birikmesi de salon perde modelerinizin içeriye aksesuar bakımından da zenginlik katabileceğini gösterir.

En Güzel Perde Modelleri ve Perde Resimleri Galerisi